Νικολάου: "Δίπλα μας πάντα ο κόσμος της Ομόνοιας 29Μ, φεύγω ως φίλος" (βίντεο)

Close
Νικολάου: "Δίπλα μας πάντα ο κόσμος της Ομόνοιας 29Μ, φεύγω ως φίλος" (βίντεο)

Ο Νίκος Νικολάου στο Newsroom Sports της Τρίτης (17/5).

Ο Κύπριος πρώην προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαϊου ήταν φιλοξενούμενος του Αντρέα Ψάλτη. 

Αναφέρθηκε στην πορεία του με τους πράσινους στο πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας, τις εμπειρίες που αποκόμισε, τον κόσμο και την διοίκηση που ήταν στο πλάι του σε όλη την σεζόν αλλά και τα πλάνα του για το μέλλον. 

Διαβάστε όσα είπε και και δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

Το σχόλιο του για το πρωτάθλημα: “Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά σ΄ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με παραδοσιακές ομάδες της πρώτης κατηγορίας και με την δική μας ομάδα να ανεβαίνει για πρώτη φορά. Στο τέλος πετύχαμε τον στόχο μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και στην οκτάδα. Ήταν μία χρονιά που ήταν πέρα για πέρα πετυχημένη” 

“Πάντα υπήρχε πίστη στους παίκτες αλλά και στήριξη από την διοίκηση και τον κόσμο. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος. Η συμπεριφορά του κόσμου στους παίκτες της ομάδας είναι εντυπωσιακή. Μας στήριζαν όλους. Θυμάμαι παιχνίδια που χάναμε και ήμασταν στην τρίτη θέση από το τέλος και ο κόσμος ήταν στην κερκίδα και μας χειροκροτούσαν λέγοντας μας ότι παίξαμε με ψυχή” 

Για το μέλλον της ομάδας και το γεγονός ότι δεν συνεχίζει στον πάγκο: “Φεύγω μόνο με φίλους. Ο κόσμος με αποχαιρέτησε. Η Ομόνοια 29Μ μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε ανδρική ομάδα. Θεωρώ ότι ο κυριότερος λόγος που φεύγω είναι η αλλαγή στόχων της ομάδας. Τα παιδιά είπαν ότι θέλουν κάποιον προπονητή που έχει ξαναπετύχει την άνοδο, πιο έμπειρο. Απόλυτα σεβαστό” 
“Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχει ο κορμός. Ξέρουν ποιες είναι οι αδυναμίες. Θα πολεμήσουν για τους στόχους τους και θα είναι κοντά”

Σε προσωπικό επίπεδο και το δικό του μέλλον: 

“Νιώθω ότι πρέπει να εξελισσόμαστε συνέχεια. Περιμένω να ξεκινήσω το ΟΥΕΦΑ Pro. Είχα μιλήσει με τον Μάριο Κωνσταντίνου και μου είπε ότι θα είμαι μέσα στα άτομα που θα βάλει στο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι ήρθε η σειρά μου”