Ομόνοια 29Μ: Ήρθαμε - Είδαμε - Μάθαμε

Close
Ομόνοια 29Μ: Ήρθαμε - Είδαμε - Μάθαμε

Ανακοίνωση από την Ομόνοια 29ης μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη β΄κατηγορία.. 

Οι πράσινοι κάνουν τον απολογισμό τους. Διαβάστε αναλυτικά: 

Ήρθαμε - Είδαμε - Μάθαμε

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που μας ήθελαν να τα βρίσκουμε σκούρα στη Β' Κατηγορία, καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά άνετη παραμονή και να τερματίσουμε μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον 2ο στόχο της πρώτη 8αδα.

Σαν μια μεγάλη οικογένεια, δώσαμε όλες τις μάχες ενωμένοι. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και Λαός, στις πιο δύσκολες στιγμές έβαλαν το Σωματείο πάνω απ' όλα και σαν μια γροθιά τίμησαν την φανέλα με το περήφανο Τριφύλλι.

Η χρονιά που φεύγει μας έχει διδάξει πολλά, μας έχει κάνει σοφότερους και πιο έτοιμους για τις μελλοντικές μάχες. Ο προγραμματισμός για την νέα χρονια σε όλα τα επίπεδα έχει ξεκινήσει και είναι υπόσχεση ότι θα παρουσιαστουμε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί εντός και εκτός των 4 γραμμών.

Υ.Γ 1 - Στις 29 Μαΐου θα γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 4 χρόνια από την Ιδρυση του Λαϊκού μας Σωματείου. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ 2 - Συγχαρητήρια στη Καρμιωτισσα Πολεμιδιων, στη Νέα Σαλαμίνα, στον Ακρίτα Χλωρακας και στην Ε.Ν.Παραλιμνίου για την άνοδο τους στην Α' Kατηγορία.

#Ο29M #ΟΜΟΝΟΙΑ_29Μ #ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ #PeoplesOmonoia #PAC_Omonia