ΘΥΡΑ 9: "Παραβιάζουν τους νόμους με την μανία τους..."

Close
ΘΥΡΑ 9: "Παραβιάζουν τους νόμους με την μανία τους..."

Ανακοίνωση από την Θύρα 9 μετά τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας για την Κάρτα Φιλάθλου:

"Για ακόμα μια φόρα γκρίζα σύννεφα μαζεύονται γύρω από το θέμα της κάρτας οπαδού. Από όπου και αν το πιάσεις το θέμα, φαίνεται ξεκάθαρα η προχειρότητα στην δουλεία που έγινε και οι βιαστικές αποφάσεις που πάρθηκαν αφήνοντας εκτεθειμένους όλους όσους εμπλέκονται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ταφόπλακας του Κυπριακού αθλητισμού. 

Δεν ξέρουμε αν ισχύουν οι δημοσιεύσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ώρο, αλλά δεν μας ξαφνιάζει κιόλας εάν είναι αλήθεια. Τους έχουμε καταλάβει από την αρχή και το είχαμε επισημάνει πάμπολλες φορές ότι οι ετσιθελισμοί τους και η μανία τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, τους κάνουν να παραβιάζουν νόμους και διατάγματα αδιαφορώντας ακόμα και για το εάν τηρούνται όλες οι πρόνοιες του κανονισμού για την κάρτα οπαδού.

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλα τα στελέχη μας ότι ο πόλεμος για την ανατροπή αυτού του τρομονόμου δεν σταμάτησε ποτέ και συνεχίζεται με όλη μας την δύναμη και ένταση. Το επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που προγραμματίζουμε για το συγκεκριμένο θέμα. 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΥΡΑ 9".