Κρούσμα Εθνικού... επηρεάζει και την Αραδίππου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Close
Κρούσμα Εθνικού... επηρεάζει και την Αραδίππου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου εντοπιστηκε θετικός στον ιό Covid19. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών της Ομόνοιας Αραδίππου, ο οποίος είναι και στο τιμ των τερματοφυλάκων του Εθνικού Άχνας.

Το εν λόγω κρούσμα ανήκει σε αυτά που ανακοινώθηκαν χθες Τετάρτη στο cluster του Εθνικού Άχνας. Μετά την εξέλιξη όσα παιδιά ήλθαν σε επαφή με τον εν λόγω προπονητή τέθηκαν υπό περιορισμό και υποβλήθηκαν σε τεστ. Συνολικά, έξι πρόσωπα τέσσερις ποδοσφαιριστές και δυο προπονητές είχαν στενές επαφές με το κρούσμα.

Την ίδια ώρα σταμάτησαν οι προπονήσεις των Ακαδημιών της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και στις τάξεις στα σχολεία  που φοιτούν οι ποδοσφαιριστές - μαθητές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ:

"Σε συνέχεια της ενημέρωσης που δεχθήκαμε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας βρέθηκε θετικός στο κορωνοιο, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας όλοι οι τερματοφυλάκες που είχαν έρθει σε επαφή υποβληθήκαν άμεσα σε τεστ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό.

Τα αποδυτήρια και όλες οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου απολυμάνθηκαν από εγκεκριμένη εταιρεία και απο την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε σχετικά η Ομοσπονδία. Οι τερματοφύλακες θα απέχουν από τις προπονήσεις σε αναμονή περαιτέρω οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ευχόμαστε τόσο στον προπονητή των Ακαδημιών μας, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!"

offsite.com.cy