Ο Άγγελος Ευθυμίου προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου μίλησε στην ιστοσελίδα μας.
Ο νεαρός κόουτς αναφέρθηκε στο ντεμπούτο που θα κάνει το ερχόμενο Σάββατο στον πάγκο της Ομόνοιας καθώς και στους στόχους της ομάδας.
Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Νιώθω πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να προπονήσω μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Ομόνοια Αραδίππου. Το Σάββατο θα πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου απέναντι στον Οθέλλο Αθηαίνου, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να ανέβει στην Α' κατηγορία. Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα γιατί τους τελευταίους οκτώ μήνες δεν βρισκόμουν σε κάποια ομάδα, αφού λόγω της πανδημίας όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα.
Όσο για τον στόχο μας είναι να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ξεκινήσουμε να ετοιμάζουμε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν προσωπικότητα και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παίρνει τους βαθμούς που της αξίζουν πηγαίνοντας σε κάθε ματς για τη νίκη."