Αρκετές ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα ο Χαλκάνορας...Mετά τον Αντρέα Χατζηευαγγέλου, πήρε με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια και τους Ευρυπίδη Πεπή (φώτο) και Αναστάσιο Γιαννακού.
-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση (σε μορφή δανεισμού) από την Ομόνοια, του ποδοσφαιριστή Ευρυπίδη Πεπή, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με το βασιλιά στο στήθος.
-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση (σε μορφή δανεισμού) από την Ομόνοια, του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Γιαννακού, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με το βασιλιά στο στήθος.
Επίσης...
-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Olivier Mbebele, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με το βασιλιά στο στήθος.
-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές: Χρήστος Νίλσεν (μεσοεπιθετικός), ο Γιώργος Θεράποντος (winger) και ο Αντρέας Δημητρίου (αμυντικός) έχουν επιλεχθεί από τις ακαδημίες μας για να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα την φετινή αγωνιστική χρονιά. Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή θητεία αφού και οι 3 έχουν καταταγεί στο στρατό.