ΔΗΛΩΣΗ Πούρου/ "Η ποινή είναι εξαντλητική και άδικη/Μπορεί κάποιοι να γελάνε..."

Close
ΔΗΛΩΣΗ Πούρου/ "Η ποινή είναι εξαντλητική και άδικη/Μπορεί κάποιοι να γελάνε..."

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, ο Πρόεδρος του Ονησιλου Κώστας Πούρος αναφέρθηκε στην χθεσινή τιμωρία που επεβλήθηκε στην ομάδα του από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά:

"Η ποινή για αποκοπή όλων των χορηγιών της ΚΟΠ από τον Ονήσιλο είναι εξαντλητική και άδικη καθώς η ομάδα, δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο σε κόκκινο φάκελο. Με τη συγκεκριμένη απόφαση θα αυξηθούν, οι ήδη υπάρχουσες οικονομικές δυσκολίες που περνά το σωματείο μας, χωρίς να αποκλείεται και το κλείσιμο του. Είναι άδικοι οι υφιστάμενοι κανονισμοί κάτι το οποίο θα πρέπει να δουν οι αρμόδιοι που τους έχουν ψηφίσει, καθώς μέσω των διαδικασιών που ακολουθούνται δεν ξεκαθαρίζει από ποιους παράγοντες προέρχεται η έντονη στοιχηματικη δραστηριότητα.

Είναι 100% άδικο να τιμωρούνται τα σωματεία όταν εξωγενείς παράγοντες, μπορεί να οδήγησαν στο φαινόμενο αυτό. Πως είναι δυνατόν οι κανονισμοί που εφαρμόζονται να τιμωρουν και τα σωματεία τα οποία ουσιαστικά δεν φέρουν ευθύνη για την εμπλοκή του ονόματος τους σε κόκκινο φάκελο; 

Για παράδειγμα αν μια ομάδα θέλει να στήσει ένα αγώνα πως γίνεται να φταίει και το άλλο σωματείο; Η διαδικασία είναι άδικη και όλα τα σωματεία πρέπει να αντιδράσουν. Μπορεί κάποιοι να γελάνε εμείς όμως που το βιωσαμε και δεν φταίμε σε τίποτα νιώθουμε ήδη την καυτή ανάσα της καταστροφής".

Χρίστος Χαραλάμπους