“Κάποιοι κάνουν σενάρια για να βολευτούν”

Close
“Κάποιοι κάνουν σενάρια για να βολευτούν”

Ο προπονητής του Ονήσιλου, Γιαννάκης Ποντικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για το πως βλέπει το μέλλον στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, όταν εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Για το θέμα των πληρωμών και η γνώμη του για το πως θα συνεχιστεί η σεζόν… “Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ομάδες. Για κανένα τομέα, ούτε για τα συμβόλαια, ούτε για τίποτα. Να περάσει αυτή η πανδημία και να δούμε. Υπάρχουν σενάρια που κάνουν κάποιοι για να βολευτούν όπως αυτό που λένε να συνεχιστεί μόνο το Α΄Γκρουπ της Α΄Κατηγορίας και στη Β΄Κατηγορία να ανεβούν τέσσερις και να γίνουν 16 οι ομάδες. Αν θα παιχτεί το Α' γκρουπ της Α΄ κατηγορίας να παιχτεί και το Γκρουπ Ανόδου της Β΄ Κατηγορίας και να ανέβουν 4 ομάδες. Τα παιχνίδια να γίνονται Τετάρτη-Κυριακή και σε ένα μήνα τελειώνουν. Να υπάρξει και επιχορήγηση από την Ομοσπονδία για αυτές τις ομάδες”.

Για τη σεζόν της ομάδας του μέχρι τώρα... “Η ομάδα έκανε καλή χρονιά για τα δεδομένα και τους στόχους που είχε βάλει. Ένα κακό αποτέλεσμα με τον Οθέλλο στην έδρα μας είχε κακό καιρό και χάσαμε στην λεπτομέρεια, αυτό το παιχνίδι μας έβγαλε εκτός που τη δεύτερη θέση. Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη μέχρι σήμερα. Η ομάδα είναι στην 5η θέση και αν θα ανεβαίνουν 4 ομάδες, έχουμε ελπίδες να το διεκδικήσουμε”.

 
Αντρέας Ροκόπος