"Καλό θα ήταν και ομάδες της Α΄να δουν το παράδειγμα του Οθέλλου"

Close
"Καλό θα ήταν και ομάδες της Α΄να δουν το παράδειγμα του Οθέλλου"

Δελτίο Τύπου από τον Οθέλλο, μετά τη μεγάλη νίκη-κορυφής επί της ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα της Αθηαίνου ποντάρει στον Κύπριο παίκτη και βγαίνει κερδισμένη.

"Με το τέλος του Α γύρου στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ προηγείται στην βαθμολογία με 34 βαθμούς έναντι 32 της 2ης ΠΑΕΕΚ και 29 του 3ου ΑΡΗ. 
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας αφιέρωμα η πρωτοπόρος ομάδα της ΑΘΗΑΙΝΟΥ έχει στις τάξεις της 25 Κυπριους ποδοσφαιριστές και μόνο ένα ξένο.  

Σε κάθε παιχνίδι επαληθεύουν και βροντοφωναζουν ότι ο Κυπριος ποδοσφαιριστης είναι εδώ, αξίζει και μπορεί.  
Η τρελή πορεία της ομάδας της ΑΘΗΑΙΝΟΥ δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα αλλά φαίνεται ότι είναι προϊόν μιας καλοδουλεμενης ομάδας με εξαιρετική ποιότητα. 

Στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής του Α γύρου με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (των 8 ξένων στην 11αδα της) σε καμία περίπτωση δεν επέτρεψε στην αντίπαλο του να κάνει το παιχνίδι της. Από την αρχή του αγώνα και ειδικά στο Β ημίχρονο την έκλεισε στα καρέ της, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες και στο 76' πέτυχε το γκολ με τον πρώτο της σκόρερ (και πρώτο στη Β κατηγορία με 12 γκολ) Μάρκο Μιχαηλ. 

Ήταν μια συγκλονιστικη εμφάνιση που έκανε όλους όσοι ήταν στο γήπεδο να ομολογήσουν ότι η μόνη ομάδα που άξιζε να κερδίσει και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο ΟΘΕΛΛΟΣ.  

Καλό θα ήταν ακόμη και ομάδες της Α κατηγορίας να δουν το παράδειγμα του ΟΘΕΛΛΟΥ και να εμπιστευτούν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Το απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ξένους".