"Ούτε τα ονόματα ούτε τα λεφτά κάνουν τις ομάδες/Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι εδώ"

Close
"Ούτε τα ονόματα ούτε τα λεφτά κάνουν τις ομάδες/Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι εδώ"

Ο Οθέλλος Αθηαίνου οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορία και ξεχωρίζει για το έντονο κυπριακό στοιχείο που υπάρχει φέτος στην ομάδα, αφού από το 25μελές ρόστερ τους, οι 24 είναι Κύπριοι...

Το μικρό "αφιέρωμα" του Οθέλλου:

"ΕΝΑ ..... ΜΑΤΣΟ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 

Η πρωτοπόρος της Β Κατηγορίας,  ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ αποτελεί φαινόμενο την φετινή χρονιά.  Ίσως να είναι η μοναδική ομάδα στην Α και Β κατηγορία, που έχει στο 25μελες ροστερ της ένα μόνο ξένο ποδοσφαιριστή.  

Με ποδοσφαιριστές από 17 - 32 χρόνων, οι οποίοι κάθε εβδομάδα ματώνουν τις φανέλες τους στο γήπεδο, παίζουν με πάθος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δίκαια μέχρι στιγμής οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας. 

Η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ έδωσε την ευκαιρία στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτοί κάθε εβδομάδα δηλώνουν παρόν.  Αποδεικνύουν ότι ούτε τα ονόματα ούτε τα λεφτά κάνουν τις ομάδες αλλά το πάθος,  ο τσαμπουκάς,  η δύναμη, η αγάπη και δίψα για ποδόσφαιρο αλλά και η αγάπη μεταξύ των συμποδοσφαιριστων.  

Άνθρωποι που είναι χρόνια στην ομάδα της Αθηαίνου βλέπουν κάτι το πρωτόγνωρο την φετινή χρονιά.  Βλέπουν καθημερινά 25 ΑΔΕΛΦΙΑ στο γήπεδο, να ακούνε και να εκτελούν στο έπακρο τις οδηγίες και συμβουλές του προπονητή τους και να δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις.  Γι αυτούς δεν υπάρχει το εγώ αλλά το εμείς. 'Ολοι μαζί ενωμένοι αποδεικνύουν ότι ο ΚΥΠΡΙΟΣ ποδοσφαιριστής είναι εδώ και μπορεί.  Το μόνο που ζητούν είναι σεβασμό και ευκαιρίες. 
RESPECT"