(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) "Θυσίασα δύο μεταγραφές για το γήπεδο"

Close
(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) "Θυσίασα δύο μεταγραφές για το γήπεδο"

Στο kerkida.net μίλησε ο Απόστολος Μακρίδης. 

Ο προπονητής του Οθέλλου μας μιλά για την παρουσία της ομάδας της Αθηαίνου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ερμή, την κλήρωση του κυπέλλου ενώ προέβη και σε μια σημαντική αποκάλυψη! 

Διαβάστε όσα είπε: 

Πως είναι τα πράγματα στον Οθέλλο; “Είμαστε λίγο άτυχοι καθώς στερούμαστε των υπηρεσιών σημαντικών ποδοσφαιριστών από το ξεκίνημα. Ο Μπάουμαν, ο Τιάγκο και ο Μοντέιρο είναι ποδοσφαιριστές βαρόμετρα για μας. Οι πρώτοι δύο ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί. Αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δυστυχώς” 

Πως κρίνεις το ξεκίνημα της ομάδας; Ένα διπλό με την ΑΕΖ και μία ήττα από τον Ακρίτα: “Η ΑΕΖ έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες. Ότι κάναμε εκεί το χαλάσαμε με τον Ακρίτα. Κάποτε θα ερχόταν η αποτυχία, μπορεί να είναι για καλό που ήρθε στην αρχή. Πρώτος στόχος είναι η τετράδα και μετά θα είναι το ζουμί. Είναι ύπουλος όμιλος ο δεύτερος. Κάθε μια ομάδα έχει την δυναμική και τα όπλα της. Κάποιες ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλο ρόστερ κι΄αυτό θα φανεί. Εμείς στερούμαστε τρεις σημαντικούς παίκτες αλλά έχουμε το υλικό να καλύψουμε τα κενά αυτά”

Μελέτησες τον Ερμή έτσι; “Είναι δυνατή ομάδα. Έχει τα δικά του όπλα. Είναι ντέρμπι. Εμείς κι΄αυτοί θα διεκδικήσουμε την άνοδο”

Πως βρίσκεις τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος; “Θα δουλέψει 100% στην πρώτη φάση. Στην 2η δεν μπορώ να είμαι σίγουρος”

Πως είδες την κλήρωση του κυπέλλου; (Ο Οθέλλος κληρώθημε με την ΕΝΠ)

“Όπως διεξάγεται το κύπελλο στην Κύπρο, αφαιρά το δικαίωμα από μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας να διεκδικήσει κάτι. Η άποψη μου για το κύπελλο είναι ότι πρέπει να γίνεται διαφορετικά. Μπορεί να είναι μια καλή προπόνηση και να πάει μια ομάδα της Β΄κατηγορίας ως τους 8” 

Αποκάλυψη για… θυσία μεταγραφής! 

ωωωωψψψψψδδδφ

Να επιστρέψω λίγα στα του Οθέλλου και να σε ρωτήσω για την παρουσία σου εκεί. Πως είναι τα πράγματα;Κοίταξε, έγιναν αρκετά έργα το γήπεδο. Θεώρησα καλύτερο να αποκτηθούν πιο λίγοι παίκτες και να πάνε τα λεφτά στο γήπεδο” 

Το είχες προτείνει εσύ αυτό στη διοίκηση; “Ναι, ναι. Ο Οθέλλος πλέον έχει ένα ωραίο γήπεδο που μπορεί μια ομάδα να κάνει σωστή προετοιμασία. Έχουμε μοντέρνα αποδυτήρια, γραφεία. Μίλησα με τον Πρόεδρο και του είπα να πάρουμε δύο παίκτες λιγότερους και να κάνουμε κάτι που θα μείνει στον Οθέλλο” 

“Είναι κίνητρο για μένα ο Οθέλλος. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Σίγουρα ο στόχος μου είναι να δουλέψω στην πρώτη κατηγορία” 

**Ο Απόστολος Μακρίδης μας παραθέτει τις σκέψεις του για τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι στο Kerkida.net. Ακολουθούν αργότερα άλλα δύο κομμάτια τοποθετήσεων του κόουτς. 

Αντρέας Ψάλτης