Τούτιτς: "Ένιωσα ωραία που επέστρεψα-Πρώτα 8άδα και βλέπουμε για άνοδο"

Τούτιτς: "Ένιωσα ωραία που επέστρεψα-Πρώτα 8άδα και βλέπουμε για άνοδο"

Ο Νεντίμ Τούτιτς μιλά στο kerkida.net μετά το πετυχημένο ντεμπούτο του με την επιστροφή του στην ομάδα του Οθέλλου, όπου κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Ολυμπιάς.

Για τη νίκη στο ντεμπούτο του…. "Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Έχει καλό υλικό η ομάδα. Χρειάζεται δουλειά. Δεν είναι δύσκολα να πάμε για άνοδο όμως πρώτα πρέπει να μπούμε στην πρώτη 8άδα. Πρώτος στόχος είναι αυτός”

Για το ότι επέστρεψε στην ομάδα της Αθηαίνου… “Από την τελευταία φορά που ήμουν έμειναν 5-6 παίκτες. Φέρανε όμως άλλα παιδιά επίσης ποιοτικούς παίκτες. Χρειάζεται να αλλάξουν κάποια πράγματα όμως είναι εύκολο για μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα".

Για την πρόταση της διοίκησης…. "Ένιωσα ωραία, μου έκαναν έκπληξη με αυτή την πρόταση. Ανεβάσανε επίπεδο την ομάδα και είναι πιο οργανωμένη".

Για το επόμενο παιχνίδι… "Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Αλκή. Είναι πολύ καλή ομάδα. Νεαροί που παλεύουν 90 λεπτά και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κερδίσουν την ΑΕΖ. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων"