Δ. Γεωργιάδης "Στην Κερκίδα": "Back to Back ανόδου/Ο Βαλάντης επέστρεψε σπίτι του"

Close
Δ. Γεωργιάδης "Στην Κερκίδα": "Back to Back ανόδου/Ο Βαλάντης επέστρεψε σπίτι του"

Ο Δήμος Γεωργιάδης, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕΕΚ μίλησε στον Αντρέα Ψάλτη και στην εκπομπή μας “Στην Κερκίδα” για τους στόχους της ομάδας και τη μεταγραφική ενίσχυση.

Για τους στόχους της ομάδας... "Η ομάδα μας έχει μία αποστολή να δυναμώσει τη φωνή της Κερύνειας και με την στήριξη των οπαδών μας να εκπροσωπήσουμε την Κερύνεια στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαιρου. Θεωρούμε ότι υπάρχει το υλικό έχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα και είμαστε η έκπληξη της κατηγορίας. Την περσινή χρονιά η ομάδα μας ήταν στην τρίτη κατηγορία οπότε στοχεύουμε στο back to back για την άνοδο. Υπάρχει μια υγιής κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, έχουμε δυναμική και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και διεξαχθεί ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά στους στόχους μας".

Για την απόκτηση του Βαλάντη Καπαρτή… "Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική που μπορεί να προσθέσει ο Βαλάντης στην ΠΑΕΕΚ, είναι ένας παίκτης που ξέρει τη Β΄Κατηγορία, έχει τις εμπειρίες, έχει παίξει στην Α΄Κατηγορία με αρκετά καλές εμφανίσεις, έχει δείξει ποιότητα. Ουσιαστικά έχει επιστρέψει στο σπίτι του. Ήρθε πίσω στην ΠΑΕΕΚ μια ομάδα της καρδιάς του όπως μας ανέφερε για να μας βοηθήσει στον στόχο μας. Είναι μια σημαντική ενίσχυση μπορεί να δώσει τις λύσεις στην επίθεση και του εύχομαι καλές επιτυχίες στο προσφυγικό μας σωματείο".