ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΠΑΕΕΚ με ΣΤΟΧΟ - “Πολύ σύντομα στην πρώτη κατηγορία” 

Close
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΠΑΕΕΚ με ΣΤΟΧΟ - “Πολύ σύντομα στην πρώτη κατηγορία” 

Tο 2009, στην πρώτη θητεία του Κλεάνθη Γεωργιάδη στην ΠΑΕΕΚ, το σύνθημα ήταν “Η Κερύνεια δικαιούται”. Το 2020, ο κύριος Γεωργιάδης επιστρέφει στα διοικητικά της ομάδας και το σύνθημα ενισχύεται: “Η ΠΑΕΕΚ μπορεί, η Κερύνεια δικαιούται”  

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κύριο Γεωργιάδη ο οποίος είναι γεμάτος όρεξη για δουλειά. “Πολύ σύντομα στην πρώτη κατηγορία”, μας ανέφερε χωρίς δισταγμό. 

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του στο kerkida.net: 

“Ο στόχος μας είναι να δούμε την ΠΑΕΕΚ πολύ σύντομα στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Θεωρώ ότι υπάρχει ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλό φέτος. Η ΠΑΕΕΚ ήταν και παραμένει μια υγιής ομάδα. Έχει τις δικές της εγκαταστάσεις που πολύ λίγες ομάδες έχουν. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης το οποίο θα το λύσουμε” 

φδ

Πως θα γίνει αυτό; “Με την εμπλοκή νεαρών και επαγγελματιών στην οργάνωση της ομάδας και της εταιρείας γενικά. Θα δημιουργηθεί τεχνική επιτροπή που θα εξετάζει τις περιπτώσεις παικτών με την προοπτική εξέλιξης”

Ο σχεδιασμός για φέτος: “Θα γίνει με μοναδικό στόχο την άνοδο” 

Για την θέση του προπονητή: “Επανέρχεται ο Μάκης Σεργίδης” 

Γιατί Μάκης Σεργίδης; “Ταιριάζει στο πλάνο μας. Έχει δουλέψει με νεαρούς παίκτες. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να γίνει η ΠΑΕΕΚ το πάτημα για τους παίκτες να πάνε πιο ψηλά” 

Για τις ακαδημίες: “Θέλουμε να τις αναβαθμίσουμε”

Πως θα χαρακτηρίζατε την δουλειά που έχετε μπροστά σας: “Αναδόμηση. Θα το στήσουμε ξανά ολόκληρο το οικοδόμημα”
 

Αντρέας Ψάλτης