Χρύσης: "Αλίμονο αν η ΠΑΕΕΚ δεν θέλει επάνοδο-Άρχισαν οι συζητήσεις”

Close
Χρύσης: "Αλίμονο αν η ΠΑΕΕΚ δεν θέλει επάνοδο-Άρχισαν οι συζητήσεις”

Ο νέος προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Χρύσης Μιχαήλ ήταν καλεσμένος του Αντρέα Ψάλτη στην εκπομπή News Room Sports της Digital TV και μίλησε για τη νέα πρόκληση της ομάδας στη Β΄Κατηγορία.

Για τον προγραμματισμό στη Β΄Κατηγορία... "Μετά το πέρας της φετινής χρονιάς και αφού ανέλαβα, δειλά δειλά αρχίζουμε τον προγραμματισμό. Ξέρετε τις διαφορές της Α΄και της Β΄Κατηγορίας, τις συνθήκες, τα οικονομικά. Άρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας".

Για τους παίκτες που θα φύγουν, θα μείνουν και θα έρθουν... "Αν λάβουμε υπόψιν πόσο μεγάλο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών είχε η ΠΑΕΕΚ, υπάρχει ήδη μαζική φυγή γιατί στα οικονομικά της β΄κατηγορίας είναι πολύ δύσκολο να τους κρατήσεις. Έχουμε μπει σε κάποιες συζητήσεις με κάποιους παίκτες που ίσως παραμείνουν στην ομάδα και θα ξεκαθαρίσει αυτές τις μία δύο μέρες τι θα γίνει για να προχωρήσουμε και με τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν".

Για τον στόχο της ανόδου... "Εμείς πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα όπως πρέπει. Θα είναι δύσκολο λόγω του οικονομικού. Αλίμονο η ΠΑΕΕΚ να μην θέλει επάνοδο, για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση της ομάδας. Είναι μια ομάδα που φέτος ήταν Α΄Κατηγορία και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο στόχος".

Για το επίπεδο στη Β΄Κατηγορία... "Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν έχει ανέβει το επίπεδο στην Β΄Κατηγορία. Ή έχει κατέβει και έχει αντισταθμιστεί η διαφορά των πιο δυνατών με τις πιο μικρές ομάδες. Δεν είμαι απόλυτος για το ότι τη φετινή χρονιά έχει ανέβει το επίπεδο".

Αντρέας Ροκόπος