Το νέο Δ/Σ της ΠΑΕΕΚ

Το νέο Δ/Σ της ΠΑΕΕΚ

Η ΠΑΕΕΚ γνωστοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας...

Το Σωματείο ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Σωματείου στο γήπεδο Κερύνεια-Επιστροφή στον Αρχάγγελο στην Λευκωσία,  η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου η οποία ήταν και εκλογική.

Η  Γενική Συνέλευση του Σωματείου πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ της οποίας η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα την ίδια μέρα αλλά στις 18:00 και στην οποία συμμετείχε και το Σωματείο υπό την ιδιότητα του και ως μετόχου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Σημειώνεται ότι το Σωματείο ΠΑΕΕΚ Κερύνειας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την εταιρεία ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ για την υπογραφή νέας συμφωνίας με την οποία το Σωματείο θα παραχωρεί για περίοδο πέντε ετών την διαχείριση της Ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών του Σωματείου στην εταιρεία ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Κατά την Γενική Συνέλευση του Σωματείου έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της διετούς θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου και αφού ενημερώθηκαν τα μέλη για τις ελεγμένες, από ανεξάρτητα ελεγκτικό οίκο, οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου, πραγματοποιήθηκαν οι νενομισμένες αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία. Ως αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας,  έγινε επανεκλογή των οκτώ από τα εννέα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και έγινε εκλογή ενός νέου Διοικητικού Συμβούλου προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος, από το καταστατικό του Σωματείου, αριθμός μελών του Δ.Σ. που είναι τα εννέα άτομα.

Στην συνέχεια τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρία και καταρτίστηκαν σε Σώμα ως ακολούθως: 

•    Μάριος Βλάχος, Πρόεδρος, 
•    Νικόλαος Παπαπέτρου, Αντιπρόεδρος, 
•    Ιωάννης Σιεκέρσαββας, Γενικός Γραμματέας, και Έφορος  της Ακαδημίας ποδοσφαίρου
•    Γαβριήλ Χατζηδαμιανού, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, 
•    Ιάκωβος Τσιουρούτης, Ταμίας, 
•    Τζόναθαν Μπετίτο, Έφορος Πολιτιστικών εκδηλώσεων