Παραμένει πρόεδρος ο Κλεάνθης-Πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις (Στο... ανώτατο η Φρόσω)

Παραμένει πρόεδρος ο Κλεάνθης-Πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις (Στο... ανώτατο η Φρόσω)

Η ΠΑΕΕΚ ενημερώνει για την χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρίας.

Δείτε αναλυτικά:

Ανασκόπηση Γενικής Συνέλευσης. Η χρονιά αλλάζει, οι στόχοι αλλάζουν, ο πόθος όμως για επιστροφή παραμένει πάντα ο ίδιος. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρίας ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ΠΑΕΕΚ. Ενημερώθηκαν τα μέλη για την υφιστάμενη κατάσταση και τα νέα δεδομένα της εταιρίας, έγινε απολογισμός της περσινής χρονιάς και τέθηκαν οι νέοι στόχοι.

Στις θέσεις του πρόεδρου, αντιπροέδρου και διευθυντή της εταιρίας συνεχίζουν οι Κλεάνθης Γεωργιάδης, Μάριος Βλάχος και Δήμος Γεωργιάδης αντίστοιχα. Η γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το συμβούλιο όπως ενισχύθηκε με νέα μέλη. Επιπλέον, τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης ενώ με περηφάνια ανακοινώνουμε την συμπερίληψη για πρώτη φορά γυναίκας στο ανώτατο εκτελεστικό της ποδοσφαιρικής ΠΑΕΕΚ, τη Φρόσω Ηλιάδου που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα. 

Στη γενική συνέλευση συζητήθηκε η ανάγκη για ανανέωση της ομάδας και για ώριμο προγραμματισμό που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα της ομάδας αλλά παράλληλα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τους φετινούς της στόχους. Επιβεβαιώθηκε η πλήρης εμπιστοσύνη των μελών στο πρόσωπο του νέου προπονητή Χρύση Μιχαήλ για την στελέχωση της νέας ομάδας. Αναφέρθηκε επίσης η ανάγκη για εύρεση νέων οικονομικών πόρων ώστε να καταφέρει η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα. Επιπλέον, το συμβούλιο υπενθύμισε πως η ποδοσφαιρική ΠΑΕΕΚ αποτελεί σημαία της κατεχόμενης μας επαρχίας και λόγος ύπαρξης της είναι η διατήρηση της μνήμης και της φλόγας για επιστροφή στην Κερύνεια. 

Ο πρόεδρος της εταιρίας, Κλεάνθης Γεωργιάδης, κάλεσε για ακόμα μια φορά τους Κερυνειώτες να αγκαλιάσουν την ομάδα. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Μάριος Βλάχος, επιβεβαίωσε την άψογη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ σωματείου και εταιρίας ενώ ο διευθυντής της εταιρίας, Δήμος Γεωργιάδης, τόνισε πως η ΠΑΕΕΚ αποτελεί μια από τις λιγοστές εναπομείναντες φωνές της κατεχόμενης μας Κερύνειας και δεν πρόκειται να βολευτούμε στις προσωρινές μας ανέσεις. Επίσης επισήμανε πως ως ΠΑΕΕΚ δεν θα σταματήσουμε να υπενθυμίζουμε πως τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια. 

Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση των φετινών στόχων της ομάδας.