Παρουσίαση βιβλίου: «Με τα μαγικά γυαλιά της Πάολας»

Παρουσίαση βιβλίου: «Με τα μαγικά γυαλιά της Πάολας»

Η ΠΑΕΕΚ ενημερώνει πως στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό θα  προηγηθεί στις 15:00 παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μαγικά γυαλιά της Πάολας» που έχει γραφτεί και εικονογραφηθεί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολίου Αγίου Μάρωνα. Η Πάολα Φραντζή, η οποία γεννήθηκε με παράλυση και αντιμετωπίζει σοβαρές κινητικές δυσκολίες, αποτελεί σύμβολο δύναμης και πίστης, εμπνέοντας με τη στάση ζωής και το έργο της.

Η ενημέρωση:

Το ερχόμενο Σάββατο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς θα προηγηθεί στις 15:00 παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μαγικά γυαλιά της Πάολας» που έχει γραφτεί και εικονογραφηθεί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολίου Αγίου Μάρωνα.

Σκοπός η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε θέματα αναπηρίας.

Η Πάολα Φραντζή, η οποία γεννήθηκε με παράλυση και αντιμετωπίζει σοβαρές κινητικές δυσκολίες, αποτελεί σύμβολο δύναμης και πίστης, εμπνέοντας με τη στάση ζωής και το έργο της.

gsgr