H ΠΑΕΕΚ συγχαίρει τον Ανδρέα Γεωργίου για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με τον ΑΠΟΕΛ (ΚΛΙΚ εδώ). Ο Γεωργίου αγωνίστηκε πέρσι υπό μορφή δανεισμού στην ΠΑΕΕΚ, όπου πραγματοποίησε πολύ θετικές εμφανίσεις και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας συγχαίρει τον Ανδρέα Γεωργίου για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας.
Ο Ανδρέας Γεωργίου την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, όπου πραγματοποίησε πολύ θετικές εμφανίσεις και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ένας από εμάς🤍🖤
@antreas.gew