Δημητρίου για Ομόνοια/"Κίνητρο για τους νεαρούς, να δώσουμε παίκτες στους μεγάλους"

Close
Δημητρίου για Ομόνοια/"Κίνητρο για τους νεαρούς, να δώσουμε παίκτες στους μεγάλους"

Στο κεντρικό δελτίο του NewsRoom στην DIGITAL TV και στο ένθετο SportsRoom μίλησε ο προπονητής του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ξυλοτύμπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια στο θεσμό του κυπέλλου, την προσπάθεια της ομάδας για σωτηρία στη Β΄ Κατηγορία και συνάμα την φιλοσοφία να έρχονται νεαροί και να δίνονται σε μεγαλύτερες ομάδες.

Διαβάστε τι δήλωσε πιο κάτω ο Δημητρίου στον Πάνο Λάρκο:

-«Όπως είναι ο θεσμός του κυπέλλου και με την μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις ομάδες, πόσο μάλλον όταν έχεις να αναμετρηθείς με την πρωταθλήτρια ομάδα, αντιλαμβάνεστε ότι το ζητούμενο είναι η ομάδα σου να είναι ανταγωνιστική για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι για να το απολαύσουν και οι φίλαθλοι».

-«Είναι κίνητρο το ματς για τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Ο στόχος είναι οι επόμενοι 14 τελικοί στο πρωτάθλημα».

-«Αν ήμασταν στην Αγγλία όπου τα παιχνίδια γίνονται στα μικρά γήπεδα των μικρών ομάδων με ένα αγώνα, τότε ίσως να υπήρχε αμυδρά αυτή η ελπίδα για την πρόκριση. Για μας στόχος είναι παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα».

-«Θα κάνουμε διαχείριση των παιδιών. Παίξαμε και την προηγούμενη Τετάρτη και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια με τον φόρτο να είναι μεγάλος για τους παίκτες μας αλλά θα τους δώσουμε την χαρά να αγωνιστούν απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας».

-«Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνουμε να πηγαίνουν σε καλύτερες ομάδες και καλύτερα πρωταθλήματα στην Κύπρο. Έχουμε το παράδειγμα του Ντιαβαρά που είχε έρθει πέρσι τέτοια περίοδο στην ομάδα μας και τώρα είναι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πάρης Πολυκάρπου ήταν επίσης κοντά μας και είναι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ πολύ πρόσφατα δώσαμε και τον Καρλίτος στην Νέα Σαλαμίνα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης της διοίκησης. Για τον Βινίσιους θέλαμε να φέρουμε και ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Το καλοκαίρι θέλουμε να δώσουμε 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες ή στο εξωτερικό».