ΠΟΞ: "Πώς γίνεται να καταγγέλλεται η ομάδας μας; Ποιο είναι αυτό το άτομο και το όνομα του;"

Close
ΠΟΞ: "Πώς γίνεται να καταγγέλλεται η ομάδας μας; Ποιο είναι αυτό το άτομο και το όνομα του;"

Μέσα από ανάρτηση του ο ΠΟΞ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το πρόστιμο που δέχθηκε η ομάδα από τον Αθλητικό Δικαστή για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, στο ματς απέναντι στον Ονήσιλο. Η ομάδα της Ξυλοτύμπους καλεί τον παρατηρητή αγώνα να δώσει τα στοιχεία του ατόμου αυτού, για να προβούν στα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΟΞ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ξ. 2006
Μετά λύπης είδαμε απόψε την απόφαση του αθλητικού δικαστή τον οποίο σεβόμαστε και τις όποιες αποφάσεις του. Θα θέλαμε όμως να κάνουμε ένα ερώτημα στον παρατηρητή αγώνα που μας καταγγειλε: Πώς γίνετε να καταγγελετε η Ομάδας μας σε εκτός έδρας αγώνα για είσοδο μη εξουσιοδοτημένου ατομου στα αποδυτήρια από την στιγμή που δεν φέρουμε ευθύνη για τις εισόδους, και δεν κρατάμε κλειδιά των εισόδων αλλού γηπέδου; Ακόμα θα θέλαμε να ξέρουμε ποιο είναι αυτό το άτομο και το όνομα του. Είναι κρίμα να καταγγέλλονται σωματεία και να πληρώνουν αβάσταχτα πρόστιμα χωρίς στοιχεία. Καλούμε έστω και την ύστατη τον παρατηρητή αγώνα να μας δώσει τα στοιχεία του ατόμου αυτού ώστε και εμείς με την σειρά μας να προβούμε στα απαραίτητα μέτρα εναντίον του για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ομάδας μας.

*Καταγγελία κατά του Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου κατά την διάρκεια του ημιχρόνου κατά παράβαση του άρθρου 36 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2019-2020 στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2019-2020 ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014 – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 /23.11.2019 (7η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.