(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) “Οι Κύπριοι παίρνουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες”

Close
(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) “Οι Κύπριοι παίρνουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες”

Ο Αντρέας Χαπέσιης αμυντικός χαφ του ΘΟΪ Λακατάμιας, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, την ισοπαλία με τον Άρη και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Π.Ο Ξυλοτύμπου…

Αρχικά… “Η πορεία μας είναι σχετικά πολύ καλή γιατί κανένας δεν μας υπολόγιζε στην αρχή και δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Νικήσαμε την Αγία Νάπα και φέραμε και με τον Άρη ισοπαλία και αυτό λέει πολλά. Για μένα τα πράγματα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα. Είναι μια νέα ομάδα με 20 νεαρούς και νέους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του για να βελτιώνεται η ομάδα και το ίδιο και εγώ”.

Για τον προπονητή Άγη Καμένο… “Ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ και του αρέσει η δουλειά. Προσπαθεί να μας βγάζει το 100% και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά”.

dfwef

Για το παιχνίδι με τον Π.Ο Ξυλοτύμπου… “Είναι ένα παιχνίδι, ο θάνατός σου η ζωή μου. Και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν και είναι ένα ντέρμπι της κάτω ζώνης. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και όπως κάναμε και στο παιχνίδι με τον Άρη”.

Για το πρωτάθλημα… “Παίζουμε σε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό με τους Κύπριους να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες αφού πλέον και οι αγωνιστικές είναι περισσότερες στο πρωτάθλημα”.

 
Αντρέας Ροκόπος