Κούμαν για κλήρωση με Παρί: "Είναι ένα ισοδύναμο ζευγάρι"

Close
Κούμαν για κλήρωση με Παρί: "Είναι ένα ισοδύναμο ζευγάρι"

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την κλήρωση της Μπαρτσελόνα με την Παρί για τη φάση των 16 του Champions League υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι είναι ισοδύναμο.

Η Μπαρτσελόνα θα έχει δύσκολο έργο για τη φάση των 16 του Champions League, αφού η κληρωτίδα την έβγαλε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι μπλαουγκράνα, που δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους, πρέπει να υπερβούν έναν δύσκολο αντίπαλο για να περάσουν στα προημιτελικά.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετέφερε την εντύπωσή του για την κλήρωση υποστηρίζοντας ότι περιμένει μία σημαντική, αλλά και πολύ όμορφη μονομαχία.

"Είναι μία ομάδα που έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να έχει μία ομάδα που παλεύει για τίτλους όπως το Champions League. Πέρσι έφτασαν τον τελικό, είναι μία ομάδα που πρέπει πάντα να είναι εκεί, αλλά το θέλουμε και εμείς. Περιμένω μία σημαντική και όμορφη μονομαχία" ανέφερε συγκεκριμένα.

Επιπλέον τόνισε ότι το ζευγάρι είναι αρκετά ισοδύναμο: "Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε μία δυνατή ομάδα και μας έπεσε η Παρί. Επίσης είμαστε δυνατοί και γι' αυτούς. Bλέπω το ζευγάρι ισοδύναμο".

sport24.gr