«Έταξε» πίτσα σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League

Close
«Έταξε» πίτσα σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League

Πίτσα για χίλια άτομα στο Μπέργκαμο έταξε ο Ντε Ρουν αν η Ατάλαντα κάνει το ακατόρθωτο και κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League.

Να τιμήσει το αγαπημένο εθνικό φαγητό της χώρας και να πανηγυρίσει τον τίτλο του Champions League επιθυμεί ο Μαρτέν Ντε Ρουν.

Όσο και αν ακούγεται τρελό, δεν είναι αφού ο ίδιος ο παίκτης της Ατάλαντα που για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει φθάσει τόσο ψηλά δήλωσε πως θα φτιάξει πίτσα για χίλιους οπαδούς αν και όταν κατακτήσει η ομάδα το τρόπαιο.

Σήμερα η ομάδα της Ιταλίας αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει στόχο να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και αν ξεπεράσει ακόμη και ως αουτσάιντερ το εμπόδιο των Γάλλων θα έχει κάνει τη μισή δουλειά.

Η σημασία που έχει αυτή η πρόκριση για τον κόσμο του συλλόγου είναι μεγάλη και η χαρά απαιτείται μετά τους πολλούς θανάτους από την πανδημία. Ο Μαρτέν Ντε Ρουν το γνωρίζει πολύ καλά και για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα –αν και στην αρχή σκεφτόταν για μαζικό πάρτι με όλο το Μπέργκαμο μαζεμένο- τώρα έταξε πίτσα για τους οπαδούς.

«Όπως έχω ήδη πει θα φτιάξω πίτσα για χίλια άτομα αν κερδίσουμε το Champions League. Αλλά αν χάσουμε, θα προσπαθήσουμε και του χρόνου. Είναι πολύ σημαντικό ματς (σ..σ το ματς με την Παρί) όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για την πόλη, την περιφέρεια και εν γένει την Ιταλία», δήλωσε ο μέσος της Ατάλαντα.

sport-fm.gr