Μπουφόν: «Μας πόνεσε όλους αυτός ο αποκλεισμός»

Close
Μπουφόν: «Μας πόνεσε όλους αυτός ο αποκλεισμός»

Μόλις η Γιουβέντους, πέτυχε το 2-1 απέναντι στη Λυών, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε πως πίστεψε στην πρόκριση της ομάδας του.

Ο Ιταλός πορτιέρε, μέσω των δηλώσεων που πραγματοποίησε στο «Sky Sport», έδειξε την απογοήτευσή του που η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λυών και τελικά αποκλείστηκε από το Champions League.

«Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι προκειμένου να μην δεχθούμε γκολ. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά το γκολ του Ντεπάι το σχέδιο αυτό άλλαξε. Από εκεί και πέρα ψάξαμε το γκολ οργανωμένα, χωρίς όμως να αμελούμε την άμυνά μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Στο 2-1 ομολογώ πως πίστεψα πως θα περνούσαμε στην επόμενη φάση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, ο Μπουφόν αναφέρθηκε γιατί κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο και τον Πιάνιτς, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις μετά το ματς.

«Νομίζω ότι έχω αρκετή εμπειρία για να καταλάβω ότι σε τέτοιες στιγμές όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι τόσο στενοχωρημένοι που ίσως δεν θα έβρισκαν τι να πουν. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός.

Δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε όλοι μας πικραμένοι για αυτό. Κάθε φορά που παίζουμε αγώνα του Champions League σκεφτόμαστε πως πρέπει να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το τρόπαιο. Πάντα λέμε ότι είναι η χρονιά μας αλλά δυστυχώς παίζουμε με καλούς αντιπάλους και χάνουμε».

gazzetta.gr