Απάντησε για το like στον στρατιωτικό χαιρετισμό του Τοσούν

Close
Απάντησε για το like στον στρατιωτικό χαιρετισμό του Τοσούν

Οι Εμρέ Τσαν και Ιλκάι Γκουντογκάν βρέθηκαν εν μέσω αρνητικών σχολίων επειδή έκαναν like στην ανάρτηση του Τοσούν που χαιρέτιζε τις στρατιωτικές επεμβάσεις της Τουρκίας στα συριακά εδάφη. Ο παίκτης της Σίτι απάντησε.

Οι Τούρκοι αθλητές έχουν καταφέρει με τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς που κάνουν σε κάθε τους επιτυχία τις τελευταίες ημέρες να δημιουργούν παρεξηγήσεις. Σε μία από αυτές μπλέχτηκαν οι Εμρέ Τσαν και Ιλκάι Γκουντογκάν.

Οι δύο διεθνείς με την εθνική Γερμανίας έκαναν like σε ανάρτηση του Τσενκ Τοσούν. Στο post αυτό, ο Τοσούν ανέβασε φωτογραφία από τον πανηγυρισμό των Τούρκων διεθνών στο ματς με την Αλβανία και έγραψε: "Για το έθνος μας και ειδικότερα γι' αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους για το έθνος".

Οι αντιδράσεις για τα like των Τσαν και Γκουντογκάν ήταν μεγάλες. Ο δεύτερος, μετά από το ματς της Γερμανίας με την Εσθονία, απάντησε: "Χυδαία όλα όσα γράφτηκαν αυτές τις ημέρες. Μου άρεσε η φωτογραφία ενός φίλου που ζήσαμε μαζί στο Μάντσεστερ.

Πέρασε δύσκολα στην Έβερτον, έπαιξε ελάχιστα και πέτυχε ένα γκολ που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Έκαναν 200.000 άνθρωποι like στην φωτογραφία, ποδοσφαιριστές απ' όλο τον κόσμο, αλλά μόνο για εμάς τους δύο έγινε ολόκληρη ιστορία. Κρίμα. Δεν υπάρχει καμία πολιτική σκοπιμότητα πίσω απ' αυτό.

Ο Εμρέ κι εγώ είμαστε σταθερά εναντίον οποιουδήποτε πολέμου, όπου κι αν γίνεται στον κόσμο. Η κίνησή αυτή έγινε για μία απλή στήριξη σ' ένα φίλο μας".

sport24.gr