Ο Κέβιν Ντε Μπράινε δήλωσε ότι νιώθει καλά μετά απ' τον τραυματισμό του στο πρόσωπο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα στον τελικό του Champions League.
Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε 1-0 απ' την Τσέλσι στον τελικό του Champions League. Οι Πολίτες έχασαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τον Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Ρούντιγκερ και έτσι τέθηκε εκτός μάχης.
Ο Ντε Μπράινε με ανάρτησή του το μεσημέρι της Κυριακής (30/5) ενημέρωσε πως επέστρεψε απ' το νοσοκομείο με οξύ κάταγμα στη μύτη και στην αριστερή τροχιά. Ωστόσο, στάθηκε περισσότερο στην απογοήτευσή του απ' την ήττα στον τελικό.
"Γεια σας παιδιά, μόλις επέστρεψα απ' το νοσοκομείο. Η διάγνωση είναι οξύ κάταγμα της μύτης και κάταγμα της αριστερής τροχιάς. Νιώθω καλά τώρα. Είμαι ακόμη απογοητευμένος για το χθεσινό προφανώς, αλλά θα επιστρέψουμε" σχολίασε στο Twitter.
— Kevin De Bruyne (@DeBruyneKev) May 30, 2021