Αναφορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Λειψίας.
Το 3Χ3 έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, καθώς επικράτησε 4-1 της Λειψίας και έχει βάλει πλώρη για την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Αυτός είναι ο στόχος όπως τον έθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά σημείωσε ότι ακόμα η «βασίλισσα» θέλει κι άλλους βαθμούς στα επόμενα ματς.«Το συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι έχουμε εννέα βαθμούς και βρισκόμαστε πολύ κοντά στην απευθείας πρόκριση. Ωστόσο, εξακολουθούμε να απέχουμε αρκετά από τους περίπου 20 βαθμούς που ενδεχομένως χρειαστούν για να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο «Special One» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επισημαίνοντας πως περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και το επόμενο παιχνίδι στην Αθήνα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί δύο μέρες αργότερα παίζουμε στη Βαλένθια. Αλλά πρώτα έχουμε το πρωτάθλημα και έχουμε τον αγώνα της Κυριακής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.