Οι «Αετοί» πέταξαν στους «16» (Στιγμιότυπα)

Οι «Αετοί» πέταξαν στους «16» (Στιγμιότυπα)

Στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα φρόντισε από νωρίς να μεταφέρει το άγχος στην Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας γρήγορα δύο γκολ απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν απίθανη ευκαιρία με τον Τσιχάνκοφ να σουτάρει άουτ σχεδόν προ κενής εστίας, αλλά η συνέχεια ανήκε στους «αετούς».

Ο Γιάρεμτσουκ στο 16’ σκόραρε κατά της πρώτης ομάδας της καριέρας του και ο Ζιλμπέρτο στο 22’ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Οι Ουκρανοί, πάντως, δεν κατέθεσαν τα όπλα, πίεσαν κι έχασαν ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο ματς αναγκάζοντας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να βάζει τις φωνές στους συμπαίκτες του, αλλά και το κοινό τους να αρχίσει τα σφυρίγματα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε αρκετές σπουδαίες επεμβάσεις διατηρώντας ασφαλές το προβάδισμα της Μπενφίκα και την πρόκρισή της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016/17.

sport-fm.gr