Η Μπενφίκα κυκλοφορεί VIDEO στο Χ το οποίο παρουσιάζει ως πειστήριο αναφέροντας ότι φαίνεται από την εικόνα ότι οι παίκτες της Ρεάλ λόγω της απόστασης δεν μπορούσαν ν’ ακούσουν αυτό που ισχυρίζονται ότι άκουσαν.
Το ματς συνεχίζεται…
Ο Βινίσιους κατήγγειλε τον Πρεστιάνι για ρατσιστική επίθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ να επισημαίνει πως ο παίκτης της Μπενφίκα αποκάλεσε πέντε φορές τον Βραζιλιάνο “μαϊμού”. Μάλιστα, ο Γάλλος σούπερ σταρ σ’ ένα VIDEO που κυκλοφορεί στα social media, φαίνεται να αποκαλεί τον ποδοσφαιριστή “…είσαι ένας γ@@@μενος ρατσιστής…”
Μετά από το επεισόδιο που οδήγησε τον διαιτητή ν’ αποφασίσει την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, η Μπενφίκα κυκλοφόρησε άλλο VIDEO στους επίσημους λογαριασμούς της και το χρησιμοποιεί ως πειστήριο, αναφέροντας: “Οπως δείχνουν οι εικόνες, με βάση την απόσταση, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσαν ν’ ακούσουν αυτό που ισχυρίζονται ότι άκουσαν“.
Θυμίζουμε πως νωρίτερα ισπανικά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα ήρθε στα χέρια μ’ ένα μέλος από το γραφείο Τύπου της Ρεάλ. Οι Πορτογάλοι διέψευσαν επίσημα τον ισχυρισμό του δημοσιογράφου, Μανόλο Λάμα.
Como demonstram as imagens, dada a distância, os jogadores do Real Madrid não podem ter ouvido o que andam a dizer que ouviram. pic.twitter.com/7JF9AVuhEM
— SL Benfica (@SLBenfica) February 18, 2026