H Τότεναμ αποκλείστηκε... πανηγυρικά από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν δυνατόν να μην αναγνωρίσει την ανωτερότητα της Λειψίας.
Και το παραδέχθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη ρεβάνς...
«Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για το γεγονός ότι ταξίδεψαν και βρέθηκαν μαζί μας σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω» είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συνέχισε:
«Φυσικά νίκησε η καλύτερη ομάδα. Είχε κίνηση, ρυθμό βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση με τους καλύτερους παίκτες της και έναν πάγκο γεμάτο ποιότητα απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετώπιζε δυσκολίες. Χθες (σ.σ: προχθές) ήμουν πολύ θετικός, αλλά έτσι πρέπει να είμαι. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω ξανά για τους τραυματισμούς, εσείς θέλετε να μιλήσω για άλλα πράγματα, αλλά το προφανές είναι ότι όλα προέρχονται από τη συσσώρευση τραυματισμών».