Ο Βιτίνια ήταν ο ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν στο εντυπωσιακό 5-3 επί της Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του Champions League και το φινάλε τον βρήκε να γνωρίζει καθολική αποθέωση: τόσο από τον Λουίς Ενρίκε όσο και από τον προπονητή των Λονδρέζων, Τόμας Φρανκ.
Η Τότεναμ έβαλε δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης (26/11) στο Παρκ Ντε Πρενς, όμως το φινάλε βρήκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης να θριαμβεύει με 5-3 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Βιτίνια που πανηγύρισε χατ-τρικ.
Πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος διεθνής μέσος ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε τη μπαγκέτα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, με την εμφάνισή του να είναι τόσο πειστική ώστε να “υποχρεώσει” τον Τόμας Φρανκ να κάνει ειδική αναφορά στις δηλώσεις του.