Μπαρτομέου: "Θα λάτρευα να δω τον Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα"

Close
Μπαρτομέου: "Θα λάτρευα να δω τον Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα"

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να δει τον Πάου Γκασόλ να επιστρέφει στην ομάδα, αλλά αναγνώρισε τις δυσκολίες.

Η Μπαρτσελόνα μπαίνει σε μία νέα εποχή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της. Και, όπως παραδέχθηκε ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, όλοι θα ήθελαν αυτή η νέα εποχή να περιλαμβάνει και τον Πάου Γκασόλ.

Στα 40 του χρόνια πλέον, ο Γκασόλ είναι χωρίς ομάδα αφού ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δηλώνοντας πρόσφατα ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς ή τη Μπαρτσελόνα. Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σαφώς και το γνωρίζει αυτό και παραδέχθηκε ότι θα του άρεσε αυτή η προοπτική. Ήταν όμως και ρεαλιστής.

"Θα λάτρευα να δω το Πάου Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα. Δεν αποκλείω τίποτα" είπε στην αρχή με ενθουσιασμό ο Μπαρτομέου σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, για να προσθέσει όμως στην συνέχεια με νόημα: "Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει τους μηχανισμούς και τις πηγές που έχει το ΝΒΑ".

Όπως και να έχει, η απόφαση του Πάου Γκασόλ για το μέλλον του - αφού θέλει να παίξει φέτος προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2021, θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

AP Photo/Sam Ortega

sport24.gr