Βατούτιν: «Δεν θα βάλουμε τα κλάματα που δεν παίζουμε στην EuroLeague»

Close
Βατούτιν: «Δεν θα βάλουμε τα κλάματα που δεν παίζουμε στην EuroLeague»

Ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την επόμενη EuroLeague, εξηγώντας παράλληλα πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της στη Σερβία.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα συμμετάσχει στην EuroLeague της σεζόν 2022-23 έπειτα από τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων που αποφασίστηκε στην πρόσφατη Γ.Σ. των μετόχων. Η «ομάδα του στρατού» παραμένει μέτοχος, ήτοι συνεχίζει να έχει λόγο στις αποφάσεις της EuroLeague.

«Σίγουρα μας προβληματίζει ότι δεν συμμετέχουμε στην EuroLeague όμως δεν θα βάλουμε τα κλάματα. Βλέπω την επόμενη χρονιά ως μια ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες» εξήγησε ο Αντρέι Βατούτιν με δηλώσεις του στο πρακτορείο RIA.

Και πρόσθεσε: «Διατηρούμε επαφές με όλες τις ομάδες της EuroLeague. Μολονότι κάποιοι ψήφισαν εναντίον μας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποφύγουμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Δεν μπορώ να πω περισσότεροι, όμως πιστεύω ότι οι σερβικές και οι ρωσικές ομάδες μπορούν να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά στη Μόσχα. Ίσως είναι στο φορμάτ του Σούπερ Καπ της VTB League. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσουμε μέρος της προετοιμασίας μας στη Σερβία».

gazzetta.gr