«Επόμενος στόχος της Αρμάνι Μιλάνο ο Ντέρικ Ουίλιαμς»

«Επόμενος στόχος της Αρμάνι Μιλάνο ο Ντέρικ Ουίλιαμς»

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει τις κινήσεις από το πάνω ράφι και μετά τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς, θέλει να «κλείσει» και τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ένα... τρελό καλοκαίρι φαίνεται πως έχει μπροστά της η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής της δράσης τα ιταλικά Μέσα είχαν αναλύσει πως ο Τζιόρζιο Αρμάνι βλέπει το φετινό «παζάρι» ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να κινηθεί δυναμικά ο σύλλογός του και να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης. 

Οι Ιταλοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς και είναι έτοιμοι να τους υπογράψουν. Ταυτόχρονα, βρίσκονται στην... κούρσα κι άλλων πρωτοκλασάτων παικτών, όπως ο Τζίτζι Ντατόμε. 

Μεταξύ άλλων, το όνομα του Ντέρικ Ουίλιαμς «παίζει» στα μεταγραφικά νέα της ιταλικής ομάδας. Άλλωστε, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται. 

Το «Sportando», λοιπόν, γράφει πως ο πρώην NBAer, που έκανε θραύση την τελευταία διετία στην Ευρώπη με την Μπάγερν Μονάχου και τη Φενέρ, είναι ψηλά στην λίστα της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία «δουλεύει» την περίπτωσή του εδώ και τρεις μήνες.

sdna.gr