Euroleague: Ποινή-χάδι για το... ξύλο/ Πέντε αγωνιστικές ο Γιαμπουσέλε - Δύο ο Πάντερ

Euroleague: Ποινή-χάδι  για το... ξύλο/ Πέντε αγωνιστικές ο Γιαμπουσέλε - Δύο ο Πάντερ

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ποινές για την κλωτσοπατινάδα στο Ρεάλ-Παρτίζαν. Στα... μαλακά ο Γιαμπουσέλε.

Χαμός έγινε στο ματς της Παρτίζαν με την Ρεάλ, με τον Γιαμπουσέλε (μαζί με Γιουλ και Πάντερ) να είναι το κεντρικό πρόσωπο της κλωτσοπατινάδας και διακοπής στο ματς. Έκανε μια άκρως αντιεπαγγελματική λαβή και «ξάπλωσε» στο παρκέ τον Έξουμ με τον κίνδυνο να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Ομπράντοβιτς.

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό, αλλά οι Σέρβοι είναι στα... όπλα και το έδειξαν, αφού έβαλαν ημερομηνία... θανάτου του Γιαμπουσέλε στη Wikipedia ενόψει του αγώνα στην «Stark Arena».

Πλέον η Euroleague, μια μέρα μετά ανακοίνωσε τις ποινές, με τον Γιαμπουσέλε να πέφτει στα... μαλακά με 5 αγωνιστικές και τον Γιουλ να μην τιμωρείται καν (ήταν εκείνος που αναψε τη σπίθα για τον καυγά).

Οι ποινές

1) Ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε με 5 ματς

2) Ο Κέβιν Πάντερ με 2 ματς

3) Ο Λεσόρ με 1 ματς

4) Ο Ντεκ τιμωρήθηκε με 1 ματς

Ρεάλ και η Παρτίζαν θα αναγκαστούν να πληρώσουν από 50.000 ευρώ, με τις ποινές να μην είναι εφέσιμες.

Άρα στο Game 3 της σειράς την Τρίτη 2 Μάη, η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα παίξει δίχως Πάντερ και Λεσόρ και το σύνολο του Ματέο χωρίς Γιαμπουσέλε και Ντεκ.

gazzetta.gr