Ξανάπαιξε μετά από ένα χρόνο απουσίας

Close
Ξανάπαιξε μετά από ένα χρόνο απουσίας

Η Μακάμπι δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χάποελ Χάιφα έως ότου πάρει τη νίκη (81-75). Το σημαντικότερο όμως ήταν η επανεμφάνιση των Όμρι Κάσπι και Τζον Ντιμπαρτολομέο μετά από απουσία ενός έτους.

Η Μακάμπι έκανε τη δουλειά στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χάποελ Χάιφα (81-75), αν και στο φινάλε τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο απ' ότι περίμεναν όλοι. Κι αν το επεισόδιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Σάντι Κοέν τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα στο πρώτο μέρος, η είδηση της βραδιάς ήταν η επανεμφάνιση των Όμρι Κάσπι και Τζον Ντιμπαρτολομέο σε αγώνα της "ομάδας του λαού".

Αμφότεροι απουσίασαν τον τελευταίο χρόνο λόγω συνεχόμενων προβλημάτων τραυματισμού, έμειναν εκτός δράσης από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 και έλειψαν πολύ στη Μακάμπι όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει δύο ακόμη παίκτες για τη συνέχεια σε EuroLeague και Winner League. Μία σημαντική αλλαγή για το rotation, δεδομένου ότι η ισραηλινή ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, εκεί όπου μετράει επτά ήττες σε δέκα αγώνες έως τώρα.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 46-34, 61-48, 81-75.

sport24.gr