Οι Ιρλανδοί πικάρουν την Μίλαν -«Εμείς βάζουμε ανανά στην πίτσα»

Close
Οι Ιρλανδοί πικάρουν την Μίλαν -«Εμείς βάζουμε ανανά στην πίτσα»

Μπορεί να αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League με μια αναμενόμενη ήττα κόντρα στην ισχυρότερη Μίλαν, όμως οι Σάμροκ Ρόβερς κατάφεραν να αφήσουν το αποτύπωμα τους στην ευρωπαϊκή βραδιά Πέμπτης (17/09) που μας πέρασε.

Η Μίλαν έκανε τη δουλειά της στο Δουβλίνο και προκρίθηκε εις βάρος των Σάμροκ Ρόβερς με γκολ των Ιμπραΐμοβιτς και Τσαλχάνογλου.

Οι δευτεραθλητές του ιρλανδικού πρωταθλήματος γνώριζαν πως το έργο τους θα ήταν πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα με την απαγόρευση προσέλευσης κόσμου στο στάδιο για λόγος προστασίας από τον covid-19. Κατάφεραν, ωστόσο, με τη συνεργασία της χορηγού εταιρίας «Paddy Power», να βρουν έναν ευφυή τρόπο να κάνουν τους Ιταλούς της Μίλαν να αισθανθούν... άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα, στις τρεις πλευρές του «Ταλάγκτ» αναρτήθηκαν τρία τεράστια πανό με κάποια... επιθετικά μηνύματα προς την ιταλική κουλτούρα, τα οποία είχαν ως στόχο να ενοχλήσουν όσο χρειάζεται τους Ιταλούς, στο πλαίσιο φυσικά της ειρωνείας και του χιούμορ: «Βάζουμε ανανά στην πίτσα μας» και «Γυρίστε πίσω στα σέξι αυτοκίνητα σας».

Μάλιστα, το τρίτο πανό απευθυνόταν προσωπικά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μίλαν. Οι Ιρλανδοί του πρότειναν εναλλακτικές: «Ζλάταν, αν ψάχνεις μεταγραφή, η Square (σ.σ. πολυεθνική εταιρία) κάνει προσλήψεις»

Δείτε τα πανό:

αφερ

sdna.gr