Την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League εξασφάλισαν Ρεν και Φέγενορντ, μεγάλο «κάζο» για την Τότεναμ!
Όσο για τη Ρεν έδειξε αυτοκτονικές τάσεις στο εντός με τη Φίτεσε. Προηγήθηκε στο 39' με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Λαμπόρντ (9', 39'), αλλά δέχθηκε το 2-1 στο 43' με τον Χουίσμαν. Στο 69' ο Λαμπόρντ πέτυχε χατ τρικ, όμως η Ρεν την «πάτησε». Ο Μπουίτινκ μείωσε στο 75' για να έρθει στο 90' ο Οπέντα να διαμορφώσει το τελικό 3-3.
Έτσι η Ρεν με 11 βαθμούς είναι 1η στο 7ο γκρουπ έναντι των Τότεναμ και Φίτεσε που είναι στους 7 πόντους με μία αγωνιστική να απομένει.
Στους «16» της διοργάνωσης, όμως, προκρίθηκε και η Φέγενορντ που απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Πράγα από τη Σλάβια. Βρέθηκε να χάνει στο 12' με γκολ του Ολαγίνκα, ισοφάρισε στο 31' με τον Ντέσερς, όμως το ματς «στράβωσε» στο 36', όταν ο Τιλ αποβλήθηκε. Στο 66' ο Κούχτα έκανε το 2-1, όμως η ομάδα του Ρότερνταμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 90+3' με τον Ντέσερς. Έτσι με το 2-2είναι πρώτη στον 5ο όμιλο και στο +4 από τους Τσέχους.