Βαριά ήττα με 3-0 για τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην έδρα της Μαγιόρκα, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τη δεύτερη συνάντησή της με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League!
Η Ράγιο ξεκίνησε το παιχνίδι με 6 αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, συγκριτικά με το πως παρατάχθηκε στο πρώτο παιχνίδι της με την ΑΕΚ, κάνοντας κάκιστο πρώτο ημίχρονο με μόλις δύο τελικές προσπάθειες.
Στο 36' ο Μούριτσι έβαλε τη Μαγιόρκα μπροστά στο σκορ, με πλασέ στην κίνηση και μετά από μια εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του, ενώ μόλις 4 λεπτά αργότερα (40') ο Κοσοβάρος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα, εκμεταλλευόμενος μια σέντρα συμπαίκτη του από τα αριστερά!
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πέρεθ έριξε στο ματς τους Ντε Φρούτος και Σις, με την ομάδα του να παρουσιάζεται βελτιωμένη και σαφώς πιο δραστήρια επιθετικά, όμως πληγώθηκε ξανά από μια στημένη μπάλα και δέχθηκε τρίτο γκολ στο 65', χάνοντας κάθε ελπίδα του να πάρει κάτι από το παιχνίδι.