Το Αμβούργο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ντίτερ Χέκινγκ, με τον Δημήτρη Γραμμόζη να είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον έμπειρο Γερμανό τεχνικό.
Μάλιστα, βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Χέκινγκ στην τεχνική ηγεσία του Αμβούργου είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης. Ο 41χρονος Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμστατ στη Ζweiteliga, την οποία και οδήγησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Παρά την εξαιρετική πορεία, το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γραμμόζης έχει περάσει για δύο χρόνια από το Αμβούργο ως ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα από το 1998 έως το 2000.
H ανακοίνωση:
HSV und Dieter #Hecking gehen getrennte Wege ℹ
— Hamburger SV (@HSV) July 4, 2020
Zur Meldung ➡ https://t.co/xr11ZL6qfW#nurderHSV