Σε άλλη ημερομηνία από την αρχικά προγραμματισμένη θα διεξαχθεί το Κόσοβο-Ισραήλ.
Εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης με την Παλαιστίνη, η UEFA ανέβαλε τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (15/10) για τα προκριματικά του Euro 2024.
Όπως αναφέρει μάλιστα σε δική της ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κοσόβου, η απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι «οι ισραηλινές Αρχές δεν επιτρέπουν στην παρούσα φάση στην εθνική ομάδα της χώρας τους να ταξιδέψει στο εξωτερικό».
The #EURO2024 qualifying match between Kosovo and Israel scheduled for 15 October has been postponed.
— UEFA (@UEFA) October 12, 2023
A new date for the fixture will be announced in due course.
🚨 UEFA today announced that the 2024 European Qualifiers match between Kosovo and Israel scheduled for 15 October has been postponed, as the Israeli authorities currently do not allow their national team to travel abroad.#KOSISR 🇽🇰🇮🇱 | #EURO2024 pic.twitter.com/Li03iAQY2E