Απαλλάχτηκε από κατηγορία για στημένο ματς

Close

Ο Μπέπε Σινιόρι είδε έναν δικαστικό εφιάλτη να φτάνει στο τέλος του καθώς μετά από 10 χρόνια ερευνών κρίθηκε αθώος για κατηγορίες εις βάρος του για συμμετοχή σε προσυνεννοημένο ποδοσφαιρικό ματς στην Ιταλία.

ΟΜπέπε Σινιόρι είδε έναν δικαστικό εφιάλτη να φτάνει στο τέλος του καθώς μετά από 10 χρόνια ερευνών κρίθηκε αθώος για κατηγορίες εις βάρος του για συμμετοχή σε προσυνεννοημένο ποδοσφαιρικό ματς.

Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον σπουδαίο Ιταλό παλαίμαχο επιθετικό, Μπέπε Σινιόρι, καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του κατηγορία πως είχε "βοηθήσει" στο να στηθεί ένα ματς μεταξύ της Πιατσέντζα και τη Πάντοβα τον Οκτώβριο του 2010.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί τότε όλες τις κατηγορίες εναντίον του και θέλησε να διατρανώσει την αθωώτητά του οδηγώντας την υπόθεση στα δικαστήρια, με τη δικαίωση να έρχεται μετά από μία ολόκληρη δεκατία, με την απόφαση να είναι "αθώος" πάσας αμφιβολίας και όχι επειδή δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για να "δέσουν" την υπόθεση.

"Έχω ξεπληρωθεί κατά κάποιο τρόπο αφού εν μέρει αποδώθηκε δικαιοσύνη. Είναι μερική δικαίωση αφού ουδείς μπορεί να μου δώσει πίσω αυτά τα χρόνια.

Τα έκανα όλα αυτά για να αποκατασταθώ σε αθλητικό επίπεδο. Είναι μία πρώτη νίκη και ελπίζω ότι θα έρθουν και περισσότερες", τόνισε ο 53χρονος θρυλικός Ιταλός στράικερ που την αγωνιστική σεζόν 2004-05 πέρασε και από το ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή λίγο πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

sport24.gr