Σε παιχνίδι για τη Β΄ Κατηγορία της Γερμανίας έγιναν 2 πολύ περίεργα πέναλτι! Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γκρόιτερ Φιρτ του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ (σ.σ πρώην προπονητής του Απόλλωνα) με αντίπαλο το Μαγδεμβούργο (2-2) συνέβησαν απίστευτα πράγματα.
Το πρώτο πέναλτι το κέρδισε το Μαγδεμβούργο στο 13΄, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πάσαρε στον αμυντικό κι εκείνος έπιασε τη μπάλα με τα χέρια!
Κάτι παρόμοιο έγινε και στο 41΄, όταν το πέναλτι το κέρδισε η Γκρόιτερ Φιρτ, αφού ένας εκ των παικτών των γηπεδούχων έπιασε τη μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ίσως πως ο διαιτητής σφύριξε φάουλ!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Context: Clueless penalty conceded by Greuther Fürth player Gideon Jung against FC Magdeburg.
— Context footy (@ContextFooty_) October 7, 2024
It wasn't the only silly penalty conceded in the game https://t.co/hJwjheSef6 pic.twitter.com/13PyWrlaRq