DEAL με Μαγκαλιάες

DEAL με Μαγκαλιάες

Παίκτης της Αρσεναλ, θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαμπριέλ ντος Σάντος Μαγκαλιάες, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λιλ.

Όπως υποστηρίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 22χρονος αμυντικός, θα ταξιδέψει την Δευτέρα (24/08) στην Αγγλία και θα υπογράψει για λογαριασμό της Αρσεναλ, μέχρι το 2025. Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» για να τον κάνουν δικό τους, χρειάστηκε να καταβάλουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ στη Λιλ.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε άκρως θετική με τους Λιλουά φέτος, μετρώντας 34 αγωνιστικές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 6 στο Champions League. Καθιερώθηκε φέτος μετά από δανεισμούς σε Τρουά και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είναι διεθνής με την Κ20 της Σελεσάο.

gazzetta.gr