Δεν ανανεώνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Close
Δεν ανανεώνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Άρσεναλ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με τους «κανονιέρηδες» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ως την χειρότερη Άρσεναλ των τελευταίων 42χρόνων θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την φετινή, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Η ομάδα του Φρέντι Λιούνμπεργκ δυσκολεύεται πολύ στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή θα ψάξει να σανίδα σωτηρίας στα Κύπελλα, η κακή αγωνιστική εικόνα όμως όπως είναι φυσικό έχει αποθαρρύνει τους παίκτες της.

Αυτό έχει σαν συνέπεια παίκτες αστέρια όπως ο Ομπαμεγιάνκ να ψάχνονται για άλλες πολιτείες, καθώς σύμφωνα με την «Mirror» ο Αφρικανός δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος ήρθε στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2018 από την Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 65 εκατομμυρίων ευρώ έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και σε περίπτωση που αυτό δεν ανανεωθεί τότε οι ιθύνοντες, θα πρέπει να τον πουλήσουν σε συμφέρουσα για αυτούς πρόταση, καθώς τον επόμενο Ιανουάριο μένει ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

sdna.gr