«Νιώθω περίεργα, όλα τα οφείλω στην Άρσεναλ»

Close
«Νιώθω περίεργα, όλα τα οφείλω στην Άρσεναλ»

Το δημόσιο ευχαριστώ του θέλησε να δώσει στην Άρσεναλ ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωσή της μεταγραφής του από την Άστον Βίλα.

Στο επίσημο κανάλι της Άρσεναλ δημοσιοποιήθηκε η τελευταία συνέντευξη του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ο οποίος από σήμερα θα είναι μέρος της ομάδας της Άστον Βίλα καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα.

Έπειτα από 10 χρόνια στον αγγλικό σύλλογο, ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα βρεθεί στους «χωριάτες» όπου και θα διεκδικήσει την περαιτέρω ανάδειξή του.

«Νιώθω περίεργα. Μιλάμε για μια δεκαετία στον σύλλογο. Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπώ την Άρσεναλ και πόσο πολύ έχω δουλέψει για να πάρω τις ευκαιρίες που είχα τους τελευταίους μήνες. Έφευγα διαρκώς από δανεισμό σε δανεισμό και είχα την δυνατότητα να γίνω ο τερματοφύλακας που είμαι τώρα. Είμαι ευγνώμων για το πώς έγινα ως παίκτης, ως άνθρωπος. Αυτό γιατί ήρθα εδώ μικρό παιδί, μόνος, από την Αργεντινή, μια φτωχή χώρα και από φτωχή οικογένεια και κατέληξα να φεύγω με οικογένεια, με γυναίκα και παιδί και ως άνδρας πια. Όλα αυτά χάρη στην Άρσεναλ», επεσήμανε στην τελευταία του συνέντευξη στους «κανονιέρηδες» ο νέος τερματοφύλακας της Άστον Βίλα.

φδσ

sport-fm.gr