Ο Ομπαμεγιάνγκ απαντά με αινιγματικό post για τις κακές σχέσεις με συμπαίκτες

Close
Ο Ομπαμεγιάνγκ απαντά με αινιγματικό post για τις κακές σχέσεις με συμπαίκτες

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απάντησε με αινιγματικό μήνυμα στο Instagram στις φήμες που θέλουν να έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με συμπαίκτες του στην Άρσεναλ.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Άρσεναλ έχουν επιδεινώσει το κλίμα στις τάξεις των γκάνερς και τα δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τους συμπαίκτες του να έχουν επιδεινωθεί πληθαίνουν.

Αιτία φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος των αποδυτηρίων της ομάδας του Λονδίνου θεωρεί ότι ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν είναι ικανός να φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, το οποίο πήρε από τον Γκρανίτ Τζάκα μετά από απόφαση του Ουνάι Έμερι την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπάρχει και κάτι άλλο που ενοχλεί συμπαίκτες του στην Άρσεναλ. Ο Ομπαμεγιάνγκ συνδέεται με στενή φιλική σχέση με τον influencer και παρουσιαστή της AFTV, Troopz.

Ο Αφρικανός ταξίδεψε στην πατρίδα του για τα ματς με ΛΔ Κονγκό (14/11, 21:00) και Ανγκόλα (17/11, 21:00) και έστειλε αινιγματικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

"Μόλις προσγειώθηκα στην Γκαμπόν και άκουσα πολλές μαλ...ες. Μιλάω με αυτόν που θέλω, όποτε θέλω και εάν κάποιος δεν είναι χαρούμενος, το ξέρετε ήδη", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του, η οποία από τα βρετανικά media ερμηνεύεται ως σπόντα προς συμπαίκτες του.

σ

sport24.gr