Πρόταση μαμούθ 1,8 δις ευρώ για την αγορά της Άρσεναλ

Ο ιδιοκτήτης του Spotify, το ‘πε και το ‘κανε, καθώς είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση 1,8 δις ευρώ για την αγορά της αγαπημένης του ομάδας, της Άρσεναλ!

Το ποστάρισμα στο Twitter πριν από πέντε ημέρες με το οποίο έλεγε έτοιμος να αγοράσει την αγαπημένη του ομάδα την Άρσεναλ, δεν ήταν μία πλάκα. Ο ιδιοκτήτης του Spotify, Ρόμπερτ Εκ, έχοντας στο πλευρό του παλιές δόξες των κανονιέρηδων όπως οι Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ είναι έτοιμος να καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση ύψους 1,8 δις ευρώ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των κανονιέρηδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταν Κροένκε πρόκειται να απορρίψει την πρόταση, ωστόσο δείχνει διατεθειμένος να ακούσει τι έχει να του προτείνει ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος, που δείχνει πολύ ζεστός να αποκτήσει την ομάδα των ονείρων του, όπως επανέλαβε και με επίσημες δηλώσεις του: «Έχω ήδη εξασφαλίσει τους πόρους και θέλω να φέρω μία πολύ ανταγωνιστική πρόταση στους ιδιοκτήτες. Ελπίζω ότι θα την ακούσουν σοβαρά. Βλέπω μία τεράστια ευκαιρία να θέσω ένα νέο όραμα για τον σύλλογο και να τον επαναφέρω σε ένδοξες ημέρες».

Όλα αυτά την ώρα που οι οπαδοί της Άρσεναλ ετοιμάζουν νέο συλλαλητήριο κατά του Αμερικανού ιδιοκτήτη, τον οποίον θέλουν να εξαναγκάσουν σε αποχώρηση, με την πρόταση του Εκ να έρχεται να τους δώσει επιπλέον δύναμη στον αγώνα που δίνουν για αλλαγή σελίδας στους Λονδρέζους.

sdna.gr