Άσφαιρη η Γουλβς, νίκες για Σέφιλντ και Άρσεναλ

Η Γουλβς έπαιξε κάτω από τα γνωστά της στάνταρντς και έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον, λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Στην 5η θέση μαζί με τους λύκους η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Πέντε ημέρες πριν από το πρώτο της ραντεβού με τον Ολυμπιακό για τη φάση των "16" του Europa League, η Γουλβς είχε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση της Premier League, που δίνει εισιτήριο για το νέο Champions League, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Απέναντι στην Μπράιτον που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, όπου δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε μεν ρυθμό και ένταση ως έναν βαθμό, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο στο "Μολινό".

Η πρώτη καθαρή ευκαιρία για τους λύκους ήρθε στο 75' με τον Χιμένες (μπλόκαρε το σουτ του ο Ράιαν), σε μία φάση όπου είχε προσπαθήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα να σκοράρει ο Ποντένσε (μπήκε αλλαγή στο 74') ενώ στο 90' ο Ντεντόνκερ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να μείνει το δίκαιο 0-0 μέχρι το φινάλε.

Στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, η Άρσεναλ νίκησε με 1-0 την Γουέστ Χαμ με γκολ του Λακαζέτ στο 78' (ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ αλλά το τέρμα κατακυρώθηκε μετά από χρήση VAR) και έμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας, επεκτείνοντας παράλληλα σε οκτώ ματς το αήττητο σερί της στην Premier League (4 νίκες - 4 ισοπαλίες).

Μετά από το εκκωφαντικό 3-0 με το οποίο έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Λίβερπουλ, η Νόριτς προσγειώθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα όπου έχασε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Αγιού στο 28', ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Νιούκαστλ στο "Σεντ Μέρις" της Σαουθάμπτον (έπαιζε από το 28' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζενεπό με κόκκινη κάρτα), με την ομάδα του Στιβ Μπρους να λυτρώνεται στο 79' από τον Σεντ-Μαξιμίν.

sport24.gr